Поиск по дате:

20 Апреля
апреля 2024
ПВСЧПСВ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Новости

Команда партії «Батьківщина» в Одеській області, на чолі з Олегом Радковським відстоює збереження лікарень в громадах області та продовжує надавати медзакладам допомогу.

Черговий гуманітарний візит відбувся до Кілійської громади Ізмаїльського району області.

Олег Радковський разом з керівником партосередку Ізмаїльського району Ігорем Лиманським, головою «Батьківщини» Кілійської громади Дмитром Артеменко та очільником партійної молодіжки області Сергієм Шутовим зустрілись з в.о. директора Кілійської багатопрофільної лікарні Романом Ольховським.

За словами директора медзакладу, у зв’язку з медичною реформою Кілійську лікарню хочуть об’єднати із лікарнями сусідніх громад, однак при цьому не враховуються бачення колективу та жителів громади.

«Для нашої лікарні та громади найкращим є об’єднання із медзакладом сусідньої Вилківської громади. В такому разі ми збережемо нашу лікарню та колектив, що вкрай важливо, а наші односельці зможуть і надалі отримувати якісні медичні послуги», - розповів Роман Ольховський.

05

11

У свою чергу Олег Радковський запевнив директора Кілійської лікарні, що опрацює дане питання з колегами в обласній раді.

«Наша команда виступає за збереження та ефективну роботу усіх лікарень в області. Дуже важливо, щоб медреформа в першу чергу враховувала інтереси людей та доступність медицини, - сказав Олег Радковський, - Також хочу відзначити гарний стан Кілійської багатопрофільної лікарні. Роман Михайлович, як досвідчений лікар, зумів зберегти колектив, люди вчасно отримують зарплатню, а всі відділення закладу працюють та мають необхідне забезпечення».

Кілійська лікарня на сьогодні має 14 пакетів НСЗУ, що дозволяє їй надавати увесь спектр медичний послуг та отримувати центральне державне фінансування. В разі її об’єднання з Вилківською лікарнею (4 пакети НСЗУ), це збереже медзаклад, загальна якість послуг зросте, а Кілійська лікарня, як медзаклад загального значення, зможе продовжити надавати увесь спектр медичних послуг.

06

Політики також передали медзакладу різноманітні препарати та допоміжні засоби для роботи лікарів.

Гуманітарна допомога для Кілійської лікарні була надана благодійним фондом «Рідний Берег», заснованого Олегом Радковським та Михайлом Поживановим і БФ «З Одесою в серці» Анатолія Коломійця в рамках роботи партійного гуманітарного центру «Одеса ХАБ Батьківщина».

07

09

10