Поиск по дате:

19 Апреля
апреля 2024
ПВСЧПСВ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Новости

Голова «Батьківщини» Одеської області Олег Радковський разом з депутатом облради Олександром Барським відвідали Іванівську громаду Березівського району Одещини.

Іванівську громаду вже друге скликання поспіль очолює «батьківщинівець» Віктор Лобач, який на останніх місцевих виборах отримав кращий результат по країні серед обраних голів громад від «Батьківщини». В раді громади практично усі обрані депутати теж «батьківщинівці».

01

Під час візиту політики оглянули Пункт незламності у місцевому будинку культури та місцеві парки.

«Пункт незламності в Іванівській громаді однозначно є кращим в нашій області. Він розташований в місцевому будинку культури, проведено капітальний ремонт, облаштована котельня, кухня, кімнати для ночівлі. Все зроблено якісно та практично для зручності людей», - розповів Олег Радковський.

02

07

08

У свою чергу Віктор Лобач розповів про сьогоденні потреби Іванівської громади - ремонт покрівлі у школі та ремонт і обладнання бомбосховища для повноцінної роботи закладу освіти.

Олег Радковський запевнив, що фракція «Батьківщина» в Одеській облраді докладе максимум зусиль для виділення бюджетних коштів на ці проекти, бо діти мають навчатись у зручних та безпечних умовах.

09

Також Віктор Іванович показав гостям оновлений парк та монумент Героям війни, збудований в громаді.

«Героїзм наших воїнів, що боронять Україну від ворога неоціненний. Щоб вшанувати пам’ять полеглих воїнів ми збудували Монумент Героям та облаштували навколо нього гарний парк. Я впевнений у перемозі України в цій війні, і наш парк стане саме тим символічним місцем, де наша громада буде щороку святкувати День Перемоги та вшановувати наших героїв», - розповів Віктор Лобач.

10

11

Підсумовуючи візит до Іванівської громади Олег Радковський підкреслив, що Віктор Лобач є справжнім господарем, громада дуже охайна, усюди чистота і порядок.

«На мій погляд Віктор Лобач є кращим головою громади в нашій області, а можливо й в Україні. Я радий, що в нашій команді є такі люди — господарі та справжні патріоти своєї землі, для який служіння громаді і турбота про її мешканців є головною метою їх життя. І з них ми усі повинні брати приклад», — зазначив Олег Радковський.

13