Поиск по дате:

05 Мая
мая 2024
ПВСЧПСВ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Новости

Шановні земляки!

Триває тринадцятий день нашої боротьби проти російського вторгнення.

Українська влада працює над організацією гуманітарних коридорів для евакуації населення з районів найзапекліших боїв та для підвозу туди гуманітарної допомоги. Це передусім їжа та ліки.

Вчора Кабінет Міністрів доручив обласним військовим адміністраціям спільно з Нацполіцією та Держлікслужбою здійснювати контроль за цінами на соціально значущі продукти харчування, ліки та паливо. Нагадаю, що під час сесії Одеської обласної ради у п'ятницю ми разом з колегами-депутатами направили відповідне звернення. Наживатися на мирних громадянах під час війни — то мародерство. І ми будемо рішуче протистояти цьому.

В Одеській області ніч пройшла спокійно, проте не втрачаємо пильності. Дотримуємося правил перетину блокпостів і сидимо в укриттях під час повітряної тривоги. Навіть якщо вона триває декілька годин, як вчора. Тримайтеся морально і продовжуйте вірити у нашу перемогу!

Любі жінки, щиро вітаю з вашим днем!

Зараз саме ви уособлюєте мир, спокій і віру в те, що добро переможе. Що Україна — переможе. Сьогодні ми святкуємо не просто Міжнародний жіночий день, ми святкуємо весну, любов і надію.

Пам’ятаймо, Україна і Одеса — жіночого роду — боремося за них!

Вже дуже скоро ми відсвяткуємо перемогу. Бережіть себе — попереду у нас велика робота з відновлення нашої держави!

Тримаймося! Все буде Україна!