Новости

19 липня в Одесі відбудеться масштабний турнір зі змішаних бойових мистецтв «Воїни Самсона», присвячений пам’яті трьох загиблих бійців охоронного агентства «Самсон Групп-06». Сергій Хлистун, Кирило Околічний та Сергій Раджабов поклали свої життя на вівтар незалежності та свободи України. Від перших днів війни хлопці разом з колегами добровільно стали на захист Батьківщини, що свідчить про їх справжній патріотизм та відданість державі.

Окрім вшанування пам’яті героїв та проведення професійних боїв, турнір нестиме й благодійну місію. За допомоги партнерів та гостей турніру організатори проведуть благодійний аукціон, кошти з якого підуть на потреби наших захисників – а саме FPV-дрони та автівки.

Організаторами турніру виступають Бійцівський клуб «Samson Fight Club» на чолі з засновником клубу, генеральним директором охоронного агентства «Самсон Групп-06», депутатом Одеської обласної ради Андрієм Бабенко, Благодійний фонд «Фонд Терентьєва», на чолі з засновником, віце-президентом Одеської обласної федерації з греко-римської боротьби Романом Терентьєвим а також старший тренер БК «Samson Fight Club», МС з бойового самбо, тренер збірної Одеської області з ЮФММА Денис Пилип’як.

- Імена героїв, що віддали свої життя за майбутнє України, назавжди закарбовані у наших серцях, пам’яті та історії. Завдяки відважним воїнам ми продовжуємо боротьбу з ненависним ворогом, і, всупереч страшній війні, будуємо майбутнє сильної та незалежної держави. Сергій Хлистун, Кирило Околічний, Сергій Раджабов були справжніми борцями за правду та справедливість. Молоді, енергійні, життєрадісні, вірні товариші та побратими. Саме такими ми згадуємо їх…

Турнір «Воїни Самсона» організовано на честь хлопців. Вшановуючи пам'ять полеглих, ми одночасно виконуємо важливу місію – збираємо кошти на придбання техніки для Збройних Сил України. Не варто забувати, що війна триває! Поки бійці оберігають наш спокій на передовій, ми мусимо робити усе, щоб забезпечити їх найнеобхіднішим. Нашу силу і незламність не поборе жодна армія світу. Наближаємо перемогу разом! – Андрій Бабенко.

До участі у боях запрошені бійці зі всієї України, тому очікуємо на якісні та потужні змагання.

Турнір відбудеться 19 липня о 18:00, у банкетному домі «Ренесанс».