Поиск по дате:

24 Апреля
апреля 2024
ПВСЧПСВ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Новости

Департаментом кіберполіції створено та підтримується проєкт «МРІЯ» StopRussiaChannel MRIYA, який обʼєднує небайдужих громадян у напрямку протидії дезінформації, а також російській пропаганді у мережі Інтернет.

На сьогодні, у проєкту є офіційний сайт, а також декілька окремих ініціатив:
• StopRussiaChannel MRIYA https://t.me/+EbXZHBfHXbszY2I6 (основний телеграм-канал, де здійснюються комунікація з підписниками, а також надання завдань для блокування;
• @stopdrugsbot (бот для збору нових посилань на ворожі ресурси, а також автоматизованої взаємодії з користувачами)
• Avanger_bot (офіційний бот для збору інформації про ворожу техніку, колаборантів, мародерів та іншу оперативну інформацію)
• гра «Котяцький драйв» для підняття морального духу громадян та допомога ЗСУ
Долучитися до кібервійська блокувати ресурси ворога 👉🏻 https://t.me/+EbXZHBfHXbszY2I6 Інформацію про ворожі ресурси, фейки та пропаганду надсилайте 👉🏻 https://t.me/stopdrugsbot.

Також до проекту додано новий Сервіс StopFraudMriya (https://t.me/StopFraudMriya_bot) - перевіряй інформацію, щоб не стати жертвою 👍
Виявляємо та знищуємо шахрайські схеми і руйнуємо плани зловмисників!

Долучайся, поділись з друзями та допоможи подолати онлайн злочинність!

Використовуючи StopFraudMriyа (https://t.me/StopFraudMriya_bot) - ти зможеш перевірити безпечність онлайн шопінгу чи банківського переказу. Ворог також намагається завдати удару по фінансовій сфері, а тому твоя обізнаність допомагає у спільній справі протидії руснявій агресії 🔥

Також, зможеш дізнатися типові схеми шахрайства, щоб уберегти себе від них. Поради та рекомендації як діяти, коли нажаль, вже втратив гроші або товар і куди звертатися за допомогою.

Вже доступна:
1. Перевірка номеру телефону 
2. Перевірка банківських карт 

StopRussia (https://t.me/+wXRpHruz8do1MThi)🔸Тексти для (https://t.me/+67FB3UDssxQ5Y2Qy)скарг (https://t.me/stoprus_mriya)
Інструкція (https://telegra.ph/StopRussiaChannel-ukr-03-04) 🔸Поділитися успіхом (https://t.me/stoprus_mriya)