Поиск по дате:

18 Мая
мая 2024
ПВСЧПСВ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Новости

Вчера Одесской области исполнилось 90 лет. Глава Одесского облсовета Григорий Диденко поздравил жителей региона, подчеркнув, что мы готовы дать отпор противнику.

«Ми вміємо жити дружньо, у мирі та злагоді й нікого не запрошували наводити у нас свій «порядок». Тому ми готові давати відсіч!

Звісно, ми збиралися святкувати цю дату зовсім не так… Але сьогодні над нами є чисте небо, регіон міцно захищений і тримається

Що було за останню добу?

В акваторії Чорного моря зенітними ракетним підрозділом Повітряних Сил ЗС України знищений російський винищувач Су-30 СМ.

Військово-Морські Сили зірвали висадку морського десанту у Чорноморській оперативній зоні.

Під час виконання гуманітарної місії в районі острова Зміїний російські військові кораблі захопили та утримують українське рятувальне судно «Сапфір». Зв’язок із судном втрачено. Зазначу, що це є прямим порушенням норм міжнародного морського права та міжнародних конвенцій безпеки мореплавства.

У місті Роздільна спільна група прикордонників, поліцейських та тероборонівців виявила ДРГ, що пересувалася на мікроавтобусі Volkswagen.

Під час затримання по захисниках відкрили вогонь з позашляховика Mitsubishi L-200, який потім втік.

У затриманому мікроавтобусі виявили зброю (в тому числі автомати, гранатомети), боєприпаси, міни, вибухівку. Одного з диверсантів затримано, пошук решти триває. Серед наших захисників є поранені.

За попередньою інформацією, за межами міста Арциз сьогодні вранці було здійснено ракетний обстріл локаційної частини А-1913. Системою противоповітряної оборони було знищено одну з чотирьох ракет. Три ракети влучили в будівлю їдальні. Загиблих та постраждалих немає.

У цій непростій ситуації закликаю тримати спокій та не поширювати інформацію із сумнівних джерел. Ворог намагається сіяти паніку — не давайте йому цю зброю!

Влада Одеси та області цілодобово працює над забезпеченням роботи об’єктів критичної інфраструктури. У регіоні працюють продовольчі магазини, до яких стабільно завозять продукти першої необхідності, аптеки, є стале енерго- та водозабезпечення.

Тримаймося — і ми ще відсвяткуємо, але спочатку відсвяткуємо перемогу. Все буде Україна!».