Поиск по дате:

28 Октября
октября 2024
ПВСЧПСВ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Новости

Будівельна корпорація «Куб» вийшла на міжнародний ринок та відкрила філію у місті Варна в Болгарії. Як розповіли у компанії, зараз девелопер реалізує там два масштабні проекти: багатофункціональний комплекс із розвиненою інфраструктурою посеред лісу Forest Club та комплекс апартаментів із власним басейном та паркінгом у 150 метрах від моря Aqua View Apartments

7

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну, корпорація «Куб» продовжила будівництво всіх своїх об'єктів в Одесі та області. За 500 днів війни забудовник ввів в експлуатацію понад 75 000 м2 житла, а більше тисячі сімей отримали ключі від своїх нових квартир. 

8

«Метою нашої корпорації завжди було забезпечення потреб українців у якісному житлі та підтримка у соціальних сферах.

Тож попри повітряні тривоги, ракетні обстріли і блекаути, ми продовжили виконувати свої зобов'язання перед інвесторами та підтримувати державу у найтяжкий час. Наша компанія зберегла тисячі робочих місць та сплатила десятки мільйонів гривень податків. В перші місяці війни ми активно допомагали Збройним силам будівельними матеріалами та технікою», – розповів топ-менеджер корпорації «Куб» Андрій Ніконьонок. 

9

Для підтримки українців, які через військові дії були вимушені покинути рідні дома та переїхати у Болгарію, корпорація «Куб» створила українське комʼюніті та відкрила громадську організацію «Ми разом», що допомагає переселенцям адаптуватися у новій країні та надає юридичну допомогу і робочі місця.

«Наша корпорація має великий досвід у сфері будівництва, управління нерухомістю, розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Ми зарекомендували себе, як надійний забудовник та продовжуємо розвиватись. Ми пишаємось усіма своїми проектами та вдячні можливості представляти Україну на міжнародному рівні», – зазначив Андрій Ніконьонок.