Поиск по дате:

25 Октября
октября 2024
ПВСЧПСВ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Новости

Відомий політичний і громадський діяч Михайло Поживанов пропонує нашій увазі на своєму ютуб-каналі нову актуальну підбірку останніх подій у світі та Україні і свій погляд на них, а також запрошує до обговорення.

Цього разу мова йде про таке. 

Палата представників Конгресу США обрала нового речника. Про Майкла Джонсона відомо, що він представник республіканської більшості і є прихильником колишнього президента Трампа. Раніше він послідовно підтримував тези про скорочення допомоги Києву. Чим важлива ця посада в конгресі і що може змінитися для України з обранням Джонсона?

Бурхливу реакцію в країнах Європи викликали суперечливі наративи президента Угорщини Орбана, який порівняв ЄС з Радянським Союзом. Чи застосує Євросоюз санкції до Угорщини? Чи є вірогідність, що цю країну позбавлять членства в Євросоюзі?

Наостанок – про важливі й актуальні події всередині країні.

Депутати не підтримали закон щодо вилучення ПДФО з місцевих бюджетів. ВО «Батьківщина» доклала чимало зусиль, щоб він не був прийнятий. Однак чи є це остаточним рішенням і чи можуть громади розраховувати на цей фінансовий ресурс?

У першому читанні Верховна Рада підтримала законопроект про заборону релігійних організацій, які пов’язані з РФ. Чи підтримають депутати цей законопроект у другому читанні? І яка подальша доля релігійних установ УПЦ в разі ухвалення цього закону?  

Подивитися ефір Михайла Поживанова і долучитися до обговорення цих подій можна за посиланням: