Поиск по дате:

27 Октября
октября 2024
ПВСЧПСВ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Новости

Все більше містян та відвідувачів Одеси прагнуть долучитися до смачного захоплення.

Чорноморський серпень цього річ запям’ятається  не тільки шаленою спекою та жаданим відкриттям пляжів. Обертів набирає новий сезонний тренд – захоплення кулінарними подорожами.

Так, останнім часом соцмережами ширяться відгуки користувачів, що подорожують Одесою  у пошуках яскравих кулінарних вражень.  Це не дивно! «Місто акацій» завжди славилося якісною кухнею та смачними пропозиціями, що з легкістю задовольнять навіть вкрай вимогливого гурмана!

- Насправді, так званий «кулінарний туризм» - це не новина для нашого міста, - коментує ситуацію власниця популярних торгових брендів – «BURRATINO» та «Штрудель», відома рестораторка та волонтерка, лауреатка рейтингу «100 жінок Одещини, що наближають перемогу» Олена НЕЙКОВА. – Наша гостинна Одеса-Мама, яка лише за офіційною інформацією налічує  понад 130 національностей, вже давно має історичний статус «кулінарного хабу». Українська, грецька, єврейська, болгарська та багато інших культур знайшли своє відображення в збагаченні місцевого кулінарного колориту. А такі природньо-одеські якості, як креативність, кмітливість та винахідливість, помножені на завзятість, роблять кожну екстравагантну страву, практично, твором мистецтва.

photo 2023 08 23 14 16 36photo 2023 08 23 14 16 36

Слід зазначити, що подібних виробив кулінарного мистецтва в «BURRATINO» - дійсно безліч! Про це свідчать численні відгуки шанувальників закладу на вулиці Львівська, 15-Б (ЖК «Море») в Одесі, до якого щодня прямують відвідувачі з різних куточків України.

- Вперше зазирнули сюди майже раптово, - згадують завсідники ресторації Олена та Андрій. І майже по-одеські гуморять, - Прочитали в соцмережах про те, що відкривається новий заклад під назвою «BURRATINO». Й що на честь події  перші десять відвідувачів отримають безкоштовну піццу. Вмотивувало! Приїхали, замовили, спробували. Розкуштували! Замовили ще. Розкуштували ще раз! Замовили с собою! Дуже сподобалось! Раніше часто подорожували Європою, бували в різних країнах й дегустували піццу від різних майстрів. Всюди  було смачно, але! Те, що готують в «BURRATINO» - це щось! Наголошуємо як ненажери зі стажем: таке враження, що рецепт ідеальної піцци вигадали саме в Одесі – в смачному закладі на вулиці Львівській, 15-Б!

- Піцца в «BURRATINO»  не просто смачна, а дуже смачна! – ділиться враженнями ще один гість Південної Пальміри  Олексій. – Часто буваю в Одесі з робочих питань. Ось й сьогодні, після завершення всіх справ й відвідування пляжу, зазирнув до улюбленого закладу на вечерю. Дуже радий, що у цій  затишній ресторації відкрив для себе ще одну Одесу – гастрономічну!  Тут все дуже смачно – і піца, і круасани, і запашна кава!  А головне – недорого! Наступної поїздки знову неодмінно зазирну  в «BURRATINO»! І обов'язково – пораджу  це зробити друзям та знайомим!

photo 2023 08 23 12 53 54photo 2023 08 23 12 53 54

Слід зазначити, що наступного місяця, наприкінці вересня, улюблена ресторація одеситів та гостей міста «BURRATINO» святкую свою першу річницю. Саме майже рік том, не зважаючи  на складні умови війни, в яких опинилася діяльність одеських рестораторів, в Одесі  розпочала роботу нова мережа піццерій під назвою "BURRATINO". Перший заклад смачного бренду відкрився за адресою вулиця Львівська, 15-Б (ЖК "Море") й вже за кілька тижнів зміг створити армію власних прихильників. Як свідчать  самі гурмани, таємниця швидкої популярності мережі - в майже чарівній атмосфері гостинності, що панує в «BURRATINO», а також  в привабливих вишуках  меню, які вже встигли створити фурор в колі шанувальників смачної та корисної їжі. 

Самі ж організатори "апетитного бізнесу" на питання щодо  стримкої популярності бренду  лише жартують. Мовляв,  немає ніякої  таємниці! А якщо і є, то вона - цілком  в діях вдячних відвідувачів, які й формують  позитивний  імідж мережі.

До речі, на честь своєї першої річниці колектив «BURRATINO» готує своїм шанувальникам низку смачних сюрпризів у вересні. Яких саме? Слідкуйте за новинами - й з часом все дізнаєтесь!

А поки що смачний заклад на Львівській, 15-Б в Одесі, що працює щодня з 10.00  до 22.00, запрошує всіх шанувальників смакоти – й маленьких, й дорослих – разом відсвяткувати велике національне свято – День Незалежності України! На цю честь – 24 серпня кожному відвідувачу ресторації  гарантовано смачний сюрприз!

Тож, якщо ви ще не вирішили, де саме відсвяткувати найвидатніше  національне свято України -  ласкаво просимо в кулінарну подорож до Одеси!

"BURRATINO" запрошує!

photo 2023 05 12 16 10 10