Поиск по дате:

20 Апреля
апреля 2024
ПВСЧПСВ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

articles

Сьогодні все актуальнішими стають міжнародні перевезення різноманітних вантажів. Розвиток напряму торгівлі через інтернет спонукав до співпраці українські компанії із закордонними партнерами. Що найголовніше у такій співпраці?  Можливість швидко і безпечно перевезти свої товари з однієї країни до іншої. Тому ознаки професійної експедиторної компанії це:

  • Можливість перевезення товарів за кордон у стислі строки;
  • Бездоганне оформлення всієї необхідної документації;
  • Професійний підхід до збереження вантажу під час перевезення;
  • Можливість перевезення ваших товарів у будь-яке місце на планеті.

Більше того, сучасні компанії можуть запропонувати вам декілька альтернативних способів перевезення вантажу, які будуть різнитись по швидкості та коштам.
 
Де краще замовити послугу перевезення вантажу за кордон?
 
Сучасні компанії в Україні всюди пропонують свої послуги доставки товарів із США, Китаю чи Європи. Звісно, замовити таку послугу через інтернет — зручно та безпечно, тому що ви одразу можете перевірити статус реєстрації вашої посилки, а також ознайомитись з усіма необхідними документами та витратами на пересилку за кордон. Міжнародні вантажні перевезення з Ukraine Express — це швидко та безпечно.

Безперечно, такі послуги як допомога з оформленням митних документів, можливість перевезення товарів авіатранспортом, або судами через океан — великий плюс при виборі сучасного та надійного партнера для перевезень вантажу через кордон.  Одна з головних переваг компанії — широкий автопарк фур, що транспортують товари з Європи навіть контейнерами. Так, ви можете вигідно комбінувати пересилку на палубі через океан з доставкою по суші сучасним автотранспортом, тим самим економлячи і час, і власні кошти.

Компанія активно працює у таких популярних напрямках як Англія, США, та інші країни. Особливо розвинутим є напрям покупок товарів у США та їх безпечна і швидка доставка в Україну. Тепер, безперечно, купувати на таких всесвітньо відомих гігантах як Amazon та eBay стало просто та доступно.

Рентабельність перевезень здійснюється завдяки комбінаціє декількох вантажів у одному контейнері. Таким чином, якщо ваш вантаж займає зовсім мало місця у одному типовому контейнері для перевезень авіатранспортом або на палубі морського судна, ви можете скористатися послугою консолідації вантажів, тим самим знизивши вартість пересилки. Окремо компанія пропонує послуги і перевезення великих та негабаритних вантажів.